EN   UA

КАФЕДРА ФАРМАЦІЇ ТА БІОЛОГІЇ

Завідувач, доцент, кандидат біологічних наук Грицина Мирослава Романівна 

Контакти:
Телефон 239-26-15
E-mail: pharm-biology@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 23

Нещодавно на кафедрі фармації та біології ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького відбулася зустріч студентів та викладачів з керівником відділу навчання персоналу мережі аптек «Бажаємо здоровʼя» Маргаритою Задорожньою і регіональною директоркою мережі Мартою Морокишкою.
Представники розповіли нам про переваги мережі аптек «Бажаємо здоровʼя» і аргументували чому найкраще проходити практику і працювати у них. Пані Маргарита повідомила, що студентів радо зустрічають на практиці і на роботі у аптеках, в будь-якому місті України, вона підкреслила, що мережа відкрита для молодих спеціалістів, які прагнуть отримати гідне місце роботи, перспективу професійного зростання, набути досвіду та підвищити свій кваліфікаційний рівень.


Доповідач на зустрічі з студентами наголосила, що мережа "Бажаємо Здоров'я" входить в ТОП-5 національних мереж та налічує більше 1000 аптек від великих міст до маленьких містечок. Саме у мережі найбільш сприятлива атмосфера в колективах, що формується за рахунок лояльного ставлення керівництва, відсутності штрафних санкцій, наявності повноцінно обладнаних робочих місць, які забезпечують комфортні умови праці. Ми надамо можливість навчатися та саморозвиватися, зростати та підніматися по кар'єрній драбині. Забезпечимо тебе зручним розташуванням місця роботи, зручним графіком, конкурентним рівнем заробітної платні, який ти матимеш можливість самостійно регулювати.
Також найактивнішим учасникам дискусії дарували подарунки від мережі. Ми були захоплені такою зустріччю і надіємось, що у майбутньому ще побачимось.
Мпрослава Грицина - завідувач кафедри фармації та біології, доцент

Анна Вандика - студентка 3 курсу освітньої програми “Фармація”.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru