EN   UA

КАФЕДРА ФАРМАЦІЇ ТА БІОЛОГІЇ

Завідувач, доцент, кандидат біологічних наук Грицина Мирослава Романівна 

Контакти:
Телефон 239-26-15
E-mail: pharm-biology@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Цього тижня відбулася зустріч представників мережі аптек “Подорожник” – менеджера з роботи зі студентами та закладами вищої освіти Марти Пилат та проектного менеджера Івана Носика з колективом кафедри фармації та біології ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, упродовж якої обговорили актуальні питання співпраці. Зокрема, мережа “Подорожник” планує запустити в дію навчальну аптеку, де студенти могли б стати за прилавок та під наглядом досвідчених фармацевтів і, можливо, своїх викладачів, на практиці закріпити теоретичні знання й отримати нові навики роботи.

Зі сторони кафедри було запропоновано проводити навчальну практику з аптечної технології ліків у виробничих аптеках мережі “Подорожник”.

Старший викладач Орест Бонецький висловив пропозицію, щоб у новій аптеці також була можливість провести стажування для викладачів, адже йти в ногу з актуальними трендами – основне завдання освіти.

 

2

3

4

5

6

Основні напрями співпраці обговорено, а деталізація триватиме ще деякий час.

Відбулася також зустріч студентів ОП “Фармація” з представниками мережі аптек “Подорожник” – менеджером з роботи зі студентами та закладами освіти Мартою Пилат і бізнес тренером Христиною Климович.

Партнер у співпраці зі закладами освіти Марта Пилат розповіла про:

- можливості від компанії “Подорожник”;

- проекти від компанії та першу полярну аптеку;

- програму для працевлаштування молоді “Подорожник START”;

- soft-skills для подальшої самореалізації;

- можливість проходження практик та інтернатури з подальшим працевлаштування випускників.

7

Найактивніші отримали подаруночки.

Бізнес-тренер Христина Климович розповіла про роль фармацевта у сучасному суспільстві та поділилася власним досвідом. Звернула увагу на головні аспекти фармацевтичної опіки. Адже кваліфікований фармацевт при відпуску безрецептурних препаратів має розібратися в симптомах недуги, а далі, розуміючи ефективність і безпеку лікарської терапії, допоможе підібрати оптимальне лікування та сприятиме раціональному використанню лікарських засобів і виробів медичного призначення. Важливою складовою фармацевтичної опіки є персоніфікований підхід та турбота про кожного конкретного відвідувача аптеки.

Допис підготувала Мирослава ГРИЦИНА, доцент, завідувач кафедри фармації та біології

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru