EN   UA

КАФЕДРА ФАРМАЦІЇ ТА БІОЛОГІЇ

Завідувач, доцент, кандидат біологічних наук Грицина Мирослава Романівна 

Контакти:
Телефон 239-26-15
E-mail: pharm-biology@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

14 червня 2024 року у місті Львові в аптеці мережі «Подорожник», розташованій на вулиці Володимира Великого, 27, відбулося відкриття першої в Україні навчальної аптеки. Як наголосив виконавчий директор мережі Тарас Коляда: «Проєкт «Навчальна аптека “Подорожник”» – місце інноваційного підходу для початку кар’єри фармацевтів, практики студентів за програмами закладів вищої освіти та підвищення кваліфікації викладачів. Ми прагнемо не лише підготувати кваліфікованих спеціалістів, а й відкрити нові перспективи для розвитку фармацевтичної галузі в Україні».

 

3

В урочистому відкритті взяли участь представники університетів та коледжів з усієї України, які готують фахівців за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація». Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького на заході представили декан факультету громадського розвитку та здоров’я, професор Руслан Пеленьо і завідувач кафедри фармації та біології, доцент Мирослава Грицина.

MyCollages 2

MyCollages 3

5

4

У навчальній аптеці створені комфортні умови для проведення занять, зокрема: є класи для навчання, велика матеріальна кімната та торговий зал, місце для відпочинку. Під наставництвом досвідчених працівників компанії, студенти зможуть навчатися, працюючи за автоматизованими інноваційними процесами. Відкриття такої аптеки – це кар’єрні можливості для студентів та працівників, які на практиці, за першим столом зможуть вдосконалювати свої знання з таких дисциплін, як фармакологія, клінічна фармація і фармацевтична опіка, організація та економіка у фармації, фармацевтичний маркетинг та менеджмент, фармацевтичне та медичне товарознавство, інформаційні технології у фармації. Молоді фармацевти зможуть застосувати здобуті теоретичні знання на практиці. Це забезпечить якісну підготовку фармацевтів, і, як наслідок, якісне обслуговування клієнтів мережі аптек «Подорожник», які отримають винятково якісну фармацевтичну опіку.

Для нас особливо приємним є те, що практичне навчання студентів будуть проводити випускники ОП «Фармація» нашого Університету – Наталія Шашкевич та Діана Мудрик.

Дякуємо «Подорожнику» за розвиток і примноження славних аптекарських традицій міста Львова та плідну співпрацю у підготовці молодих фармацевтів.

Допис підготували Руслан ПЕЛЕНЬО, професор, декан факультету громадського розвитку та здоров’я і Мирослава ГРИЦИНА, доцент, завідувач кафедри фармації та біології

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru