EN   UA

Logo

 КАФЕДРА ФІЛОСОФІЇ ТА ПЕДАГОГІКИ

 

Завідувач кафедри, доктор педагогічних наук, професор Смолінська Олеся Євгенівна


Телефон кафедри: (032) 239-26-46 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50 
E-mail: philosophy@lvet.edu.ua 

  

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

І ось знову відбувся випуск наших магістрів-педагогів. Їхнє навчання було дуже особливим, адже, вступивши в 2020, вже в пандемічний рік, завершують свій освітній цикл і далі в умовах карантинних обмежень.
Чимало було докладено і здобувачами, і нашими викладачами, щоби налагодити повноцінні комунікації (не відкрию таємниці, що довелося освоювати передавання емоцій з допомогою різноманітних емоджі, далеко не завжди в простір летів доречний смайлик, потім доводилося пояснювати).


Освітній процес як очного, так і змішаного формату наблизив обидві сторони парти, як би це дивно не звучало.
Захист кваліфікаційних робіт під керівництвом голови ЕК доктора педагогічних наук професора Ірини Миколаївни Дарманської (Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія) відбувався в атмосфері наукового семінару, де всі учасники мали змогу продемонструвати свою підготовленість та обізнаність. Щиро вдячні голові ЕК за таку можливість!
Наші магістранти як денної, так і заочної форми здобуття освіти провели дослідження з різноманітних тем, серед яких – теми з інноваційних підходів і технологій у вищій освіті, є кваліфікаційні роботи про дистанційне, електронне навчання та особливості освітніх взаємодій в період пандемії, значну увагу привернули праці з тематики студентоорієнтованого навчання, розвитку й саморозвитку суб’єктів освітнього процесу, інші теми.
Особливо щемним моментом став захист нашого здобувача Іллі Степюка з передової. «Щоб шаблі не брали, щоб кулі минали!» – бажаємо йому.
Ще і ще раз підтверджуємо, що основний зміст нашої боротьби – не ґрунт, а люди і культура. А тут без педагога – ніяк!

Допис підготувала проф. Олеся Смолінська

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru