EN   UA

 КАФЕДРА ГІГІЄНИ, САНІТАРІЇ ТА ЗАГАЛЬНОЇ ВЕТЕРИНАРНОЇ ПРОФІЛАКТИКИ ІМЕНІ М.В. ДЕМЧУКА

Завідувач кафедри, доктор ветеринарних наук, професор Гутий Богдан Володимирович

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 Фото 11

Днями, 18–21 червня 2024 року у Сіднеї, Австралія, відбулася міжнародна конференція «Глобальна безпека здоров’я 2024» (https://www.ghsconf.com) за участі проректора з науково-педагогічної роботи Ігоря Двилюка. Участь у цій конференції відбулася в межах програми розвитку Глобального лабораторного лідерства. Варто зазначити, що Ігор Двилюк був єдиним представником від України в частині забезпечення здоров’я тварин, як невід’ємної складової концепції «Єдиного здоров’я». Ігор Двилюк виступив із доповіддю на тему «Український досвід впровадження програми Глобального лабораторного лідерства».

 

Фото 22

Від представників України у конференції також брали участь заступник міністра охорони здоров’я Ігор Кузін, представники відділу боротьби з інфекційними хворобами Езра Баржілай, Наталія Подольчак, Олександра Каркішченко. Також з доповіддю про біобезпеку виступив Костянтин Преловский.

Конференція стала платформою для об’єднання спільних зусиль заради побудови безпечнішого і здоровішого світу для всіх, об’єднавши зацікавлених сторін із різних галузей і професій, щоб поділитися знаннями, дослідженнями, політичними інноваціями та рішеннями. Цей захід став чудовою можливістю зустрітися лідерам, дослідникам, політикам, представникам урядів, міжнародних та громадських організацій і приватного бізнесу з усього світу, поспілкуватися один із одним, ознайомитися з останніми дослідженнями та політичними інноваціями, налагодити нові професійні контакти і обговорити актуальні теми у сфері Єдиного здоров’я.

На конференції були представлені найновіші дослідження і технології, що сприяють розвитку глобальної безпеки здоров’я. Під час конференції можна було ознайомитися з виступами провідних експертів і взяти участь у дискусіях, що охоплювали такі актуальні теми, як вплив глобальних змін клімату на розвиток і поширення інфекційних захворювань та виклики, пов’язані з цим, превентивні підходи і системі безпеки здоров’я, побудова інтегрованих міжгалузевих взаємовідносин для формування дієвої програми Єдиного здоров’я, інновації у сфері охорони здоров’я, сучасні тенденції у глобальній епідеміології, виклики у забезпеченні медичної безпеки, міжнародна співпраця у боротьбі з пандеміями.

Фото 3

Дякую організаторам конференції за чудову організацію та всім учасникам за активну участь і цікавій дискусії, а також Міжнародній асоціації лабораторій гуманної медицини за можливість взяти участь у цій конференції.

Допис підготував Ігор ДВИЛЮК, проректор з науково-педагогічної роботи

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru