EN   UA

logo

 

 КАФЕДРА ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ, СПОРТУ  І ЗДОРОВ’Я

Завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент, Заслужений тренер України, майстер спорту України,
суддя міжнародної категорії Семенів Богдан Степанович

e-mail: kfvsiz@lvet.edu.ua

телефон № (0322)- 239- 26-63

    telegram

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

17 квітня на кафедрі фізичного виховання, спорту і здоров’я факультету ветеринарної гігієни екології та права відбулося обговорення ОП «Фізична культура і спорт» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за участі декана факультету Пеленя Р.А., гаранта ОП доцента Семеніва Б.С., членів навчально-методичної комісії спеціальності старших викладачів Приставського Т.Г.і Сопіли Ю.М., здобувачів вищої освіти Мосура Олега, Басич Христини, Мазура Маркіяна та стейкхолдерів.

У зустрічі взяли участь представники спортивних федерацій, клубів, спортивних шкіл, а саме президент молодіжного фізкультурно-спортивного клубу «Темп», заслужений тренер України Костюк М.З., віце-президент міжнародної федерації української боротьби на поясах, заслужений тренер України Лахно Д.М., президент всеукраїнської федерації української боротьби на поясах, заслужений майстер спорту України Коптєв К.Г., директор СДЮСШОР «Веслярик» Білінська Л.Р., президент Львівської обласної федерації стрільби з лука, заслужений тренер України Калиніченко О.М.
Гарант ОП Семенів Б.С. ознайомив учасників засідання із унікальністю освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт», її основними цілями та освітніми компонентами, які сприяють формуванню загальних та фахових компетентностей та з очікуваними результатами навчання. Він наголосив на ролі вищої фізкультурної освіти, яка полягає у формуванні особистості спеціаліста, здатного до саморозвитку, самоосвіти та інноваційної діяльності.
Стейкхолдери загалом позитивно оцінили освітню програму, відзначивши їх відповідність сучасним завданням підготовки майбутніх фахівців
Президент молодіжного фізкультурно-спортивного клубу «Темп» Костюк М.З. закцентував увагу на необхідності формування навиків soft skills, які необхідні в діяльності майбутнього тренера, що повинен цілісно розуміти власні і загальні інтереси, розставляти пріоритети і робити вибір, мати хороші манери і риси особистості, необхідні для взаємодії з іншими людьми.
Представники міжнародної та всеукраїнської федерації української боротьби на поясах зазначили, що поряд з фаховими компетентностями випускника необхідно формувати загальні компетентності. Це сприятиме удосконаленню та розвитку інтелектуального та загально-культурного рівня майбутнього фахівця та відродить українські національні спортивні традиції на міжнародній арені.
В обговоренні взяли участь також студенти. Зокрема їх цікавило питання працевлаштування та можливість подальшого кар’єрного росту. Результатом плідної зустрічі та обговорення було підписання договору про співпрацю та проходження тренерських та педагогічних практик.
На завершення декан факультету Пеленьо Р.А. висловив вдячність усім присутнім за участь в обговоренні освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та запевнив стейкхолдерів, що всі слушні зауваження, пропозиції і рекомендації обов’язково будуть враховані під час коригування навчального плану у майбутньому.


Гарант ОП, завідувач кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я Семенів Б.С.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru