EN   UA

logo

 

 КАФЕДРА ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ, СПОРТУ  І ЗДОРОВ’Я

Завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент, Заслужений тренер України, майстер спорту України,
суддя міжнародної категорії Семенів Богдан Степанович

e-mail: kfvsiz@lvet.edu.ua

телефон № (0322)- 239- 26-63

    telegram

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

14–18 грудня 2023 року в смт Воловець на Закарпатті відбувся Кубок України з армрестлінгу. У змаганнях взяли участь 480 спортсменів з 22 областей України.
Студент Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького спеціальності 017 “Фізична культура і спорт” Вадим Савенко здобув дві золоті (1 місце серед молоді на ліву руку, 1 місце серед дорослих на праву руку) та одну срібну медаль (2 місце серед дорослих на ліву руку)!

Також асистент кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Назарій Іваницький, який є віцепрезидентом ГО “Федерація Армрестлінгу України”, був нагороджений подякою “За вагомий внесок в розвиток армрестлінгу України”.

1

1

1

1

Родзинкою цьогорічного чемпіонату стала абсолютна категорія, де спортсмени боролися за грошові винагороди та ексклюзивну булаву. Абсолютним переможцем на ліву руку став Олег Жох (Рівненська область), на праву руку –Ігор Пасєка (Тернопільська область).
Керівництво Університету вітає Вадима Савенка з успішним виступом та бажає подальших успіхів на спортивних аренах!

Допис підготував Назарій Іваницький, асистент кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru