Презентація вибіркових дисциплін для здобувачів бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти
- Деталі
-
Опубліковано: 07 березня 2024
-
Перегляди: 231
Важливим етапом будови індивідуальної освітньої траєкторії є прийняття рішення здобувачами освіти про те, які дисципліни вільного вибору вони бажають вивчати. Передує цьому кропітка робота викладачів і адміністрації факультету харчових технологій та біотехнології, які формують каталоги вибіркових дисциплін та презентують короткий опис вибіркових освітніх компонентів у вигляді анотацій до них. Обсяг вибіркових навчальних дисциплін становить не менше 25 % від загальної кількості кредитів ЄКТС, передбачених для кожного рівня вищої освіти.
Детальніше: Презентація вибіркових дисциплін для здобувачів бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти