EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

MyCollages 22

Важливою складовою у підготовці фахівців є практичні навчання. Науково-педагогічні працівники факультету харчових технологій та біотехнології забезпечують проведення навчальних та лабораторно-практичних занять у кращих підприємствах України.

1 березня 2024 року викладачами кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів та адміністрацією супермаркету “Сільпо” було проведено виїзне заняття з дисципліни “Історія харчової науки” для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 “Харчові технології”.

Детальніше: Від теорії до практики!