EN   UA

emblema pyta

 

КАФЕДРА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

Завідувач кафедри, доктор наук з державного управління, професор Парубчак Іван Орестович 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

28 вересня в онлайн форматі Міжрегіональним управлінням Національного агентства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях, начальник Ярослав Коваль, за участі науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти магістерського рівня кафедри публічного управління та адміністрування ЛНУВМБ ім. С.З. Ґжицького, завідувач Іван Парубчак, був проведений інформаційний семінар з питань особливостей стажування молоді в органах державної влади на сучасному етапі.

01 29 09

 

Окрім представників нашого університету в інформаційному семінарі також взяли участь й науково-педагогічні працівники і студенти факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка. З вітальним словом виступив начальник Міжрегіонального управління НАДС Ярослав КОВАЛЬ, завідувач кафедри публічного управління та адміністрування ЛНУВМБ ім. С.З. Ґжицького доктор наук з державного управління, професор Іван Парубчак, завідувачка кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом ЛНУ ім. І. Франка, доктор економічних наук Ганна Комарницька та інші.

02 29 09

Обговорювалися питання порядку стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, можливості організації стажування молоді в органах державної влади на сучасному етапі, зокрема в Західному Міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції. В обговоренні також взяли участь представники департаменту економічної політики Львівської обласної військової адміністрації. Здобувачами вищої освіти було задано низку запитань до організаторів інформаційно-комунікативного заходу, на які було надано вичерпні та обґрунтовані відповіді.

Іван Парубчак, професор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru