EN   UA

КАФЕДРА ЕКОЛОГІЇ

1

 

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Параняк Роман Петрович

e-mail: ecology@lvet.edu.ua
 

тел. (032) 239-26-52

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Відповідно до наказу МОН України від 17.12.2019 року № 1580 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2019/2020 навчальному році» на кафедрі екології відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Екологія».
У І етапі Олімпіади цього року взяли участь студенти 3 і 4 курсів спеціальності 101 «Екологія». Журі у складі завідувача кафедри екології, професора Параняка Романа Петровича, доцентки Сухорської Ольги Петрівни та старшої викладачки Литвин Надії Анатоліївни визначили переможців.

 

Перше місце в олімпіаді виборола студентка 3 курсу Васильєва Ганна, друге місце розділили студентка 4 курсу Войцехівська Анастасія та студентка 3 курсу – Сопівник Василина, а студенти третього курсу Левчук Уляна та Паркалова Ірина – третє.
«Без прикладених зусиль результату не буде» – наголосив завідувач кафедри екології, професор Параняк Р.П. Щиро вітаємо усіх учасників олімпіади і бажаємо впевненості, подальших перемог, невичерпної енергії, здійснення творчих планів та задумів, а переможцям – успіху у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 101 «Екологія», яка відбудеться 21-24 квітня в Одеському державному екологічному університеті.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru