EN   UA

КАФЕДРА ЕКОЛОГІЇ

1

 

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Параняк Роман Петрович

e-mail: ecology@lvet.edu.ua
 

тел. (032) 239-26-52

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

01

24 жовтня 2023 р. в межах вивчення освітньої компоненти «Нормування антропогенного навантаження на навколишнє природне середовище» для здобувачів III курсу освітньої програми Екологія факультету громадського розвитку та здоров’я викладачами кафедри екології, доцентками Богданою КАЛИН та Надією ЛИТВИН було проведено заняття на базі Державної екологічної інспекції у Львівській області.

 

Здобувачі ознайомились з роботою відділів екологічної інспекції та процедурою перевірки суб’єктів господарювання на дотримання нормативів впливу діяльності людини на довкілля. У лабораторіях відділу інструментально-лабораторного контролю здобувачам було продемонстровано особливості роботи з відбору проб води, ґрунту та атмосферного повітря, проведення лабораторних досліджень на виявлення забруднюючих речовин у компонентах довкілля, сучасне обладнання та прилади. Також здобувачі опрацювали нормативну документацію (акти відбору проб та протоколи вимірювань) й провели окремі лабораторні дослідження, що найкраще дозволяє закріпити теоретичний матеріал.

01

На кафедрі екології велика увага надається формуванню сталої співпраці з державними органами у сфері екології як майбутнім роботодавцям для наших випускників. А такі виїзні заняття не лише урізноманітнюють навчальний процес, а й наочно демонструють особливості роботи по своїй спеціальності та є ефективною формою набуття професійних компетентностей майбутніми фахівцями сфери захисту довкілля.

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

Дякуємо за таку можливість начальнику ДЕІ у Львівській області Олександру ШТЕПІ та начальниці відділу інструментально-лабораторного контролю Тетяні БОДНАРЧУК.

Допис підготували доцентки кафедри екології
Богдана КАЛИН, Надія КОВАЛЬЧУК

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru