EN   UA

КАФЕДРА ЕКОЛОГІЇ

1

 

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Параняк Роман Петрович

e-mail: ecology@lvet.edu.ua
 

тел. (032) 239-26-52

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

2 жовтня 2024 року доценти кафедри екології Оксана Мацуська та Ольга Сухорська взяли участь у «Lviv ECO Forum 2024. Управління відходами», який проходив у межах Ukrainian Resilience Week (Українського Тижня Стійкості). Цей Форум об’єднав представників органів місцевого самоврядування, уряду, бізнесу, дослідницьких установ та експертів для посилення стійкості громад у час війни.

1

Викладачі мали змогу послухати виступи кращих експертів у сфері управління побутовими відходами, приєднатися до обговорень сучасних викликів та реформи у цій галузі, особливо в умовах війни, також організації ефективної системи поводження з побутовими відходами, аналізі європейського досвіду цієї проблеми.

1

1

Серед головних тем дискусії були: «Політика управління відходами: виклики для держави і муніципалітетів»; «Імплементація Закону України “Про управляння відходами”»; WM4U – Реформування сектора управління відходами в Україні – довгострокова шведська програма, фінансована Sida, керована Avfall Sverige та Salar International; Управління відходами від військових (бойових) дій: досвід НАТО і реалії України; Актуальні проєкти ЛКП «Зелене місто» в системі управління відходами; Створення муніципальної системи управління побутовими відходами Львова; Перспективи циркуляційної економіки в контексті управління відходами; Досвід деокупованих громад Київської та Чернігівської областей у відновленні системи управляння відходами.

1

1

Допис підготувала Оксана МАЦУСЬКА, доцент кафедри екології

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru