EN   UA

КАФЕДРА ФАРМАЦІЇ ТА БІОЛОГІЇ

Завідувач, доцент, кандидат біологічних наук Грицина Мирослава Романівна 

Контакти:
Телефон 239-26-15
E-mail: pharm-biology@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У рамках тісної співпраці 13 листопада на кафедрі фармації та біології факультету ВГЕП відбулася зустріч викладачів кафедри, членів навчально-методичної комісії доцентів Грицини М.Р., Демчука О.Г., старших викладачів Калитовської М.Б., Кобрин Л.О., Федіна Р.М., студентів спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація»: Гащук Вікторії (3 курс), Ходорівської Ірини і Шашкевич Наталії (4 курс) із стейкхолдерами, потенційними роботодавцями, представниками мережі аптек ПП «Соломія-Сервіс», тзов «7ясен» та КП ЛОР «Міжлікарняна аптека № 272», м. Львів.

 

На початку зустрічі к. фарм. наук, доцент Демчук Орест Георгійович як гарант освітньої програми ознайомив усіх із сучасними вимогами до стандарту фармацевтичної освіти, зокрема, були згадані найважливіші компоненти, які сприяють формуванню загальних і фахових компетентностей та допомагають досягти необхідних програмних результатів навчання. Він наголосив на ролі вищої фармацевтичної освіти, яка полягає у формуванні особистості спеціаліста, здатного до саморозвитку, самоосвіти та інноваційної діяльності.
Зі сторони роботодавців були висловлені побажання звернути більше уваги вивченню дисциплін, що забезпечують соціально-комунікаційну сферу, формують компетентності промислової фармації та навчальним і виробничим практикам.

В обговоренні взяли участь також студенти. Зокрема їх цікавило питання працевлаштування та можливість подальшого кар’єрного росту. У результаті плідної зустрічі було підписання договору про співпрацю та проходження навчально-виробничих практик на базі мережі аптек.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru