EN   UA

КАФЕДРА ФАРМАЦІЇ ТА БІОЛОГІЇ

Завідувач, доцент, кандидат біологічних наук Грицина Мирослава Романівна 

Контакти:
Телефон 239-26-15
E-mail: pharm-biology@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

15 листопада 2022 р. на практичному занятті з навчальної дисципліни «Фармацевтичний менеджмент та маркетинг» відбулося обговорення кейсу «Злиття «Pfizer» і «Pharmacia» у 2003 р.». В обговоренні взяли участь студенти 5 курсу спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» та викладач – кандидат економічних наук Бонецький Орест Олегович.
На практичному занятті студенти заповнили таблицю SWOT – аналізу об’єднаної компанії «Pfizer» і «Pharmacia», яка утворилася після злиття. Інформацію для обговорення було взято з мережі Інтернет із сайтів засобів масової інформації. Вхідна інформація містила як інформативні повідомлення, так і оціночні судження і думки експертів.

Для узагальнення отриманих даних було використано метод апроксимації повідомлень, тобто зведення багатьох повідомлень до кількох за критерієм сенсу сказаного. Таким чином, усі оціночні судження експертів були зведені до восьми і згруповані за правилами SWOT – аналізу, а саме: групи «Сильні сторони» і «Можливості», «Слабкі сторони» і «Загрози» зі зв’язками між ними.


Таким чином, студенти через зв’язки між елементами таблиці SWOT – аналізу (наочно зображеними за допомогою стрілок), які самі й сформували в процесі роботи над нею, зрозуміли логіку побудови таблиці і як це працює.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru