EN   UA

КАФЕДРА ФАРМАЦІЇ ТА БІОЛОГІЇ

Завідувач, доцент, кандидат біологічних наук Грицина Мирослава Романівна 

Контакти:
Телефон 239-26-15
E-mail: pharm-biology@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 1

Під час практики з аптечної технології ліків студенти 3 курсу спеціальності “Фармація” ознайомилися з виготовленням деяких екстемпоральних лікарських форм в аптеках м. Львова. Зокрема в аптеці № 100 “Подорожник” (ПП “Соломія-Сервіс”). Завідувач аптеки Олена Чердак розповіла студентам про номенклатуру й особливості технології виготовлення рецептурних ліків для пацієнтів різних вікових категорій. Також студенти ознайомились з усіма необхідними приміщеннями і їх призначенням для забезпечення стабільної роботи аптеки.


9

12

8

В “Міжлікарняній аптеці № 272” комунального підприємства Львівської обласної ради завідувач аптеки Зоряна Заболотня розповіла студентам про особливості виготовлення і забезпечення лікарень екстемпоральними лікарськими засобами. Під керівництвом співробітників аптеки здобувачі особисто виготовляли, контролювали, оформляли до відпуску лікарські форми – мазі, супозиторії, розчини для зовнішнього і внутрішнього застосування, порошки та ін.
У процесі навчальної практики студенти написали щоденники та завірили їх печатками з підписами завідувача аптеки та керівника практики від кафедри фармації та біології.

Допис підготував Роман ФЕДІН, доцент кафедри фармації та біології

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru