EN   UA

01

КАФЕДРА ФАРМАКОЛОГІЇ ТА ТОКСИКОЛОГІЇЇ

Завідувач кафедри, професор, доктор ветеринарних наук, член-кореспондент НААНУ  Гунчак Василь Михайлович 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 Косів колаж 5

Програма Interrreg NEXT Польща–Україна 2021–2027, саме так сьогодні називається Програма транскордонного співробітництва Польща–Україна 2014–2020, для українських команд реалізованих проєктів 19–21 лютого 2024 року організувала зустріч.

Три дні в Косові присвячені рефлексіям над досвідом проєктів 2014–2020 та дискусіям про найкращі рішення в проєктному менеджменті. Кращі реалізовані проєкти, у тому числі проєкт “Iноваційний підхід до історичної спадщини: наукова спадщина ветеринарної медицини українсько-польського пограниччя”, VetHeritage були представлені на зустрічі.

 

Проблеми та шляхи вирішення, гнучкість та вміння чути поради, швидкість реагування та прийняття рішень – досвід, яким ділились учасники. За замовчуванням кожен із нас зазначив, що партнери, люди в проєкті, волонтери, люди – це найважливіше у проєкті.

Учасники зустрічі мали можливість відвідати Центр карпатської культури, створений у рамках проєкту РОСЕТЕС та дізнатися про проєкти КоСоль та CarpathianBee.

Косів колаж 1

За результатами зустрічі заплановано публікацію про кращі практики проєктів PL-UA та засвоєні уроки.

Для себе я зробила відкриття, а одночасно і висновок: як багато команда Програми транскордонного співробітництва Польща–Україна й у Варшаві, і у Львові зробила для України. Напевне, вони і самі цього не усвідомлюють. Упродовж часу роботи Програми команда вчилась і здобувала досвід, багато вчила нас – і я не про тренінги, а про філософію команди і вміння справді навчити, без батога і пряника, без докорів і звинувачень, а в доброзичливий, із розумінням усіх нюансів, спосіб! Команда Програми завжди була відкритою до діалогу та допомоги. За багато років команда Програми і команди реалізованих проєктів, створили нові тренди взаємодії ГО, органів самоврядування, закладів вищої освіти і т. п.

Сказати: “Я вам дякую! ” – це нічого не сказати!

Алла Винярська, координатор проєкту VetHeritage

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru