EN   UA

Logo

 КАФЕДРА ФІЛОСОФІЇ ТА ПЕДАГОГІКИ

 

Завідувач кафедри, доктор педагогічних наук, професор Смолінська Олеся Євгенівна


Телефон кафедри: (032) 239-26-46 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50 
E-mail: philosophy@lvet.edu.ua 

  

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Якість освітнього процесу – не одноразова акція, а постійний фокус уваги і точка докладання зусиль. У ході робочої поїздки до Закарпаття 13–14 травня 2024 року відбулася низка зустрічей зі стейкхолдерами та працедавцями щодо спеціальності 011 “Освітні, педагогічні науки”.
Зокрема гарант освітньої програми, професор Олеся Смолінська обговорила можливості співпраці з метою вдосконалення викладання і практичної підготовки, а, в перспективі, працевлаштування випускників із в. о. начальника відділу освіти Тячівської міської ради Мар’яною Шелевер та начальницею відділу культури, молоді та спорту Тячівської ради Едітою Петер.

 

1

Наші шановні стейкхолдери з великою цікавістю зустріли інформацію про нову освітню програму першого (бакалаврського) рівня “Освіта дорослих, коучинг, тьюторинг, організація громади”. Зокрема п. Едіта Петер зазначила, що потреба у таких фахівцях достатньо гостра, оскільки актуальними є проблеми власне стимулювання й професійного супроводу громадських ініціатив, як і здатність ініціювати, вибудовувати перспективні візії у царині соціального підприємництва, проєктної діяльності тощо.
Своєю чергою, п. Мар’яна Шелевер наголосила, що на часі також є проблема якості викладання у професійній освіті, фаховій передвищій та вищій освіті, де вже почалися докорінні зміни, що будуть, врешті, доведені до логічного результативного завершення, адже освітня галузь потребує саме сучасних, зорієнтованих на освітні технології та компетентнісний підхід фахівців. А можливість здобувати освіту за другим (магістерським) рівнем зі спеціальності 011 є шансом для розвитку також для тих, хто вже давненько покинув студентську лаву, однак не втратив запалу для здобуття формальної освіти.

1

Гарант ОП, професор Олеся Смолінська ґречно подякувала своїм візаві за справді корисні поради зі сторони фахівців-практиків та висловила свою тверду впевненість у тому, що такі зустрічі триватимуть і для вдосконалення освітніх програм, і для налагодження зв’язку науки і практики, і для гідного майбутнього України.

Допис підготувала Олеся СМОЛІНСЬКА, гарант спеціальності, професор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru