EN   UA

logo

 

 КАФЕДРА ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ, СПОРТУ  І ЗДОРОВ’Я

Завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент, Заслужений тренер України, майстер спорту України,
суддя міжнародної категорії Семенів Богдан Степанович

e-mail: kfvsiz@lvet.edu.ua

телефон № (0322)- 239- 26-63

    telegram

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru


24.11.2022 року на кафедрі фізичного виховання, спорту і здоров’я Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького відбулась зустріч стейкхолдерів спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» із робочою групою освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, працівниками кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я та керівництвом ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького.


На зустрічі були присутні:
Проректор з навчально-методичної роботи ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького, доцент – Ігор Двилюк.
Декан факультету громадського розвитку та здоров’я ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького, професор – Руслан Пеленьо.
Завідувач кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького, доцент, гарант освітньо-професійної програми – Богдан Семенів
Директор КЗ ЛОР «Львівська обласна дитячо-юнацька спортивна школа» - Орест Куценко.
Директор СДЮСШОР «Веслярик» -Ліля Білінська.
Директор Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу канд. техн. наук, доцент – Борис Микичак.
Президент ГО «Львівська обласна федерація армспорту» Заслужений тренер України - Богдан Іваницький.
Президент ГО Молодіжний культурно-спортивний клуб «Темп» Заслужений тренер України – Михайло Костюк.
Президент ГО «Спортивний клуб» «Галицькі леви» майстер спорту України - Олексій Доманицький.
Випускник 2022 року спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» факультету громадського розвитку і здоров’я ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького майстер спорту України міжнародного класу – Назарій Іваницький.
Члени робочої групи освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт»:
Кандидат педагогічних наук, доцент – Галина Шутка.
Кандидат біологічних наук, доцент – Олена Мусієнко.
Студентка ІІ – курсу ФГРЗ спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» - Тетяна Війтів.
Працівники кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького:
Заступник завідувача кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я старший викладач – Тарас Приставський.
Старший викладач кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я, майстер спорту України – Юлія Сопіла.
Старший викладач кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я, майстер спорту України – Андрій Бабич.
Гарант ОП Семенів Б.С. ознайомив учасників засідання із проектом
освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт», її основними
доповненнями.
Учасники зустрічі обговорили проект освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та внесенні до нього зміни та доповнення.
Президент ГО «Львівська обласна федерація армспорту» Заслужений тренер України – Богдан Іваницький позитивно оцінив проект освітньо-професійної програми, відзначивши її відповідність сучасним завданням та вимогам підготовки майбутніх фахівців в галузі фізичної культури і спорту.
Проректор з навчально-методичної роботи ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького, доцент – Ігор Двилюк закцентував увагу на необхідності формування навиків soft skills, які необхідні в діяльності майбутнього тренера-викладача з виду спорту, що повинен цілісно розуміти власні і загальні інтереси, розставляти пріоритети і робити вибір, мати хороші манери і риси особистості, необхідні для взаємодії з іншими людьми.
Декан факультету громадського розвитку та здоров’я ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького, професор – Руслан Пеленьо зазначив, що, при значні успіхи наших студентів спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» на спортивних аренах різного рівня, основним нашим завданням являється підготовка висококваліфікованих фахівців в галузі фізичної культури і спорту, які будуть затребуванні та конкурентоспроможними на ринку праці.
Представники дитячо-юнацьких спортивних шкіл; директор КЗ ЛОР «Львівська обласна дитячо-юнацька спортивна школа» - Орест Куценко та директорка СДЮСШОР «Веслярик» - Ліля Білінська зазначили, що поряд з фаховими компетентностями випускника необхідно формувати загальні компетентності. Це сприятиме удосконаленню та розвитку інтелектуального та загально-культурного рівня майбутнього фахівця.
Директор Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу канд. техн. наук, доцент – Борис Микичак зазначив, що важливе значення у підготовці фахівців в галузі фізичної культури і спорту має відповідність кадрового забезпечення.
Випускник 2022 року спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» факультету громадського розвитку і здоров’я ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького майстер спорту України міжнародного класу – Назарій Іваницький, наголосив на необхідності включення до циклу професійної підготовки фахівця з фізичної культури і спорту освітніх компонентів, які пов’язані маркетингом у фізичній культурі і спорті.
В обговоренні взяли участь також студенти. Зокрема їх цікавило питання працевлаштування та можливість подальшого кар’єрного росту.
На завершення декан факультету громадського розвитку та здоров’я ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького професор - Пеленьо Р.А. висловив вдячність усім присутнім за участь в обговоренні освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та запевнив стейкхолдерів, що всі слушні зауваження, пропозиції і рекомендації обов’язково будуть враховані під час коригування навчального плану у майбутньому.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru