EN   UA

logo

 

 КАФЕДРА ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ, СПОРТУ  І ЗДОРОВ’Я

Завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент, Заслужений тренер України, майстер спорту України,
суддя міжнародної категорії Семенів Богдан Степанович

e-mail: kfvsiz@lvet.edu.ua

телефон № (0322)- 239- 26-63

    telegram

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 16

У Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбулось обговорення проєктів освітніх програм “Фізична культура і спорт” першого та другого рівнів вищої освіти за спеціальністю 017 “Фізична культура і спорт” галузі знань 01 Освіта/Педагогіка зі стейкхолдерами, керівництвом Університету, гарантами освітніх програм. В обговоренні взяли участь:

– проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Двилюк;
– декан факультету громадського розвитку та здоров’я, професор Руслан Пеленьо;
– директор Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу, доцент Борис Микичак;
– директор Львівського фахового коледжу спорту, доцент Андрій Окопний;
– директор КЗ ЛОР “Львівська обласна дитячо-юнацька спортивна школа” Орест Куценко;
– заступник директора СДЮСШОР “Веслярик” Ірина Кіндзера;
– президент Львівської обласної асоціації спортивної боротьби України, майстер спорту України Степан Топчак;
– президент ГО “Львівська обласна федерація армспорту”, Заслужений тренер України Богдан Іваницький;
– президент молодіжного культурно-спортивного клубу “Темп”, голова ради стейкхолдерів спеціальності 017 “Фізична культура і спорт”, Заслужений тренер України Михайло Костюк;
– президент ГО “Спортивний клуб «Сокіл-регбі»”, почесний президент ГО ЛОГО “ФЕДЕРАЦІЯ РЕГБІ ЛЬВІВЩИНИ”, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України Юрій Грабовський;
– президент ГО “Спортивний клуб «Галицькі леви»”, майстер спорту України Олексій Доманицький;
– асистент кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, випускник 2022 року Назар Іваницький;
– студентка 3 курсу факультету громадського розвитку та здоров’я спеціальності 017 “Фізична культура і спорт” Тетяна Війтів.

MyCollages 17

До присутніх із привітальним словом звернувся декан факультету громадського розвитку та здоров’я, професор Руслан Пеленьо, який висловив слова вдячності стейкхолдерам за участь в обговоренні ОПП ФКіС та акредитації ОПП “Фізична культура і спорт” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та побажав результативного обговорення ОПП ФКіС.
Гарант освітньої програми першого рівня вищої освіти “Фізична культура і спорт”, доцент Володимир Мартин та гарант освітньої програми другого рівня вищої освіти “Фізична культура і спорт”, завідувач кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я, доцент Богдан Семенів представили для присутніх проєкти освітніх програм “Фізична культура і спорт”, де вказали на характеристику ОПП, цілі навчання, унікальність ОП та майбутнє працевлаштування випускників. Гаранти освітніх програм звернули увагу присутніх на міжнародній академічні мобільності, яка діє на підставі двосторонніх договорів про співпрацю між спортивними організаціями та навчальними закладами.
До присутніх звернувся голова ради стейкхолдерів спеціальності 017 “Фізична культура і спорт”, президент молодіжного культурно-спортивного клубу “Темп”, Заслужений тренер України Михайло Костюк, який доповів про реалізацію освітньої програми “Фізична культура і спорт” в навчальному процесі у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького і зазначив, що постійно спілкується зі здобувачами вищої освіти як у ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, так і під час різноманітних спортивно-масових заходів, які дають позитивні відгуки щодо якості освітньо-професійної програми “Фізична культура і спорт”.
Директор Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу, доцент Борис Микичак наголосив на практичній підготовці здобувачів вищої освіти за спеціальністю 017 “Фізична культура і спорт”, де рекомендував гарантам більше уваги приділяти практичній підготовці фахівців у сфері фізичної культури і спорту.
Директор Львівського фахового коледжу спорту, доцент Андрій Окопний та президент Львівської обласної асоціації спортивної боротьби України, майстер спорту України Степан Топчак надали рецензії на освітні програми “Фізична культура і спорт”, де рекомендують їх до використання для підготовки фахівців за спеціальністю 017 “Фізична культура і спорт”.

Допис підготував Назарій Іваницький, асистент кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru