EN   UA

logo

 

 КАФЕДРА ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ, СПОРТУ  І ЗДОРОВ’Я

Завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент, Заслужений тренер України, майстер спорту України,
суддя міжнародної категорії Семенів Богдан Степанович

e-mail: kfvsiz@lvet.edu.ua

телефон № (0322)- 239- 26-63

    telegram

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1

9 травня 2024 року відбулася зустріч виконувача обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професора Івана Парубчака зі здобувачами другого рівня вищої освіти шостого курсу спеціальності 212 “Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза”. Під час зустрічі очільник Університету вручив посвідчення спортивного звання майстра спорту України міжнародного класу з української боротьби на поясах здобувачу другого рівня вищої освіти шостого курсу спеціальності 212 “Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза” Антону Прокопчуку, який став чемпіоном світу з української боротьби на поясах (9–12 листопада 2023 року, Польща) та привітав його з високими спортивним досягненнями на міжнародній арені, побажав міцного здоров’я, подальших успіхів у навчанні та спортивній діяльності.

Фото 2

Фото 3

Фото 4 2

До привітань також приєдналися завідувач кафедри ветеринарно-санітарного інспектування, доктор ветеринарних наук, професор Маріан Сімонов та завідувач кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я, кандидат педагогічних наук, доцент Богдан Семенів, одногрупники й однокурсники Антона Прокопчука.


Допис підготував Богдан СЕМЕНІВ, завідувач кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я, кандидат педагогічних наук, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru