EN   UA

logo

 

 КАФЕДРА ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ, СПОРТУ  І ЗДОРОВ’Я

Завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент, Заслужений тренер України, майстер спорту України,
суддя міжнародної категорії Семенів Богдан Степанович

e-mail: kfvsiz@lvet.edu.ua

телефон № (0322)- 239- 26-63

    telegram

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

З 14 по 16 липня 2024 року у спортивному комплексі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбувся Всеукраїнський фінал ХІХ літньої універсіади з вільної та греко-римської боротьби. У змаганнях взяли участь 210 учасників з 28 закладів вищої освіти.

фото 11

Команда Університету в командному заліку виборола перше місце! Друге місце здобула команда Хмельницького національного університету та третє місце посів Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського.

 

фото 2

фото6

фото 7

Наш Університет завжди славився своїми сильними борцями і цього року наші студенти знову продемонстрували високий рівень підготовки та довели, що вони найкращі! Університет був представлений командою з 24 учасників (10 дівчат та 14 хлопців), які здобули 15 медалей (7 золотих медалей, 2 срібні медалі, 6 бронзових медалей), а саме:

фото 4

▶️ Дарина Мацола (50 кг) – 1 місце;

▶️ Христина Басич (53 кг) – 1 місце;

▶️ Адріана Антонюк (55 кг) – 1 місце;

▶️ Тетяна Війтів (57 кг) – 3 місце;

▶️ Анастасія Штурмак (59 кг) – 3 місце;

▶️ Аніта Яковлєва (65 кг) – 2 місце;

▶️ Поліна Тимофіїв (65 кг) – 3 місце;

▶️ Манола Скобельська (68 кг) – 1 місце;

▶️ Любов Жучка (72 кг) – 1 місце;

▶️ Анастасія Алпєєва (76 кг) – 1 місце;

фото 8

фото 9

фото 10

▶️ Микола Будзяк (57 кг) – 1 місце;

▶️ Андрій Кріль (74 кг) – 2 місце;

▶️ Назар Василишин (79 кг) – 3 місце;

▶️ Павло Васьковський (86 кг) – 3 місце;

▶️ Юрій Білик (92 кг) – 3 місце.

фото 12фото 13

фото 14

Змагання пройшли на високому організаційному рівні за підтримки Асоціації спортивної боротьби України, яка забезпечила проведення заходу професійним обладнанням та суддівством.

Один із тренерів команди спортсменів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького – Анатолій Самоха (виконавчий директор обласного осередку Федерації греко-римської боротьби, член відділення НОК України в Черкаській області, провідний тренер України, тренер-викладач з греко-римської боротьби КДЮСШ «Вікторія», керівник Спортклубу ім. Піддубного з греко-римської боротьби міста Черкаси) зауважив: «від імені команди хочу подякувати організаторам за можливість поборотися зі спортсменами з різних куточків України. Особливо маю відзначити високий рівень підготовки й організації змагань та похвалити матеріально-технічну базу кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я Вашого Університету. Вважаю, що Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького має потенціал заснувати факультет фізичного виховання та спорту. Бажаю Вам успіхів і процвітання!».

Партнером заходу виступила Торгова Марка «ЛІМО», яка активно підтримує розвиток боротьби та здорового способу життя. Продукція «ЛІМО» – це широкий асортимент морозива та інших товарів, які виготовляються з найкращих інгредієнтів і відповідають найвищим стандартам якості.

Нагороджували фіналістів та призерів змагань виконувач обов’язків ректора, професор Іван Парубчак, декан факультету громадського розвитку та здоров’я, професор Руслан Пеленьо та завідувач кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я, доцент Богдан Семенів.

Вітаємо наших спортсменів з високим досягненням та бажаємо подальших успіхів у майбутніх змаганнях!

Допис підготував Назарій ІВАНИЦЬКИЙ, асистент кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru