EN   UA

logo

 

 КАФЕДРА ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ, СПОРТУ  І ЗДОРОВ’Я

Завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент, Заслужений тренер України, майстер спорту України,
суддя міжнародної категорії Семенів Богдан Степанович

e-mail: kfvsiz@lvet.edu.ua

телефон № (0322)- 239- 26-63

    telegram

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

2

10 жовтня 2023 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбулася гостьова лекція на тему «Скандинавська ходьба як засіб оздоровлення». Лекцію провела Оксана Павлюк, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту Хмельницького національного університету.

2

У заході взяли участь студенти спеціальності 017 «Фізична культура і спорт». Лекторка детально ознайомила учасників із впливом скандинавської ходьби на здоров’я, її особливостями та перевагами для людей різного віку, а також основними напрямами цієї фізичної активності.
Під час лекції відбулася активна дискусія між студентами, викладачами кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я та лекторкою щодо переваг скандинавської ходьби, вимог до сучасного вчителя фізичної культури і тренера. Також обговорили виклики, з якими стикаються фахівці в умовах глобалізації та цифровізації суспільства.

2

Щиро дякуємо Оксані Павлюк і Хмельницькому національному університету за співпрацю за надану нашим здобувачам можливість отримати професійні компетентності та розширити знання у своїй спеціальності.

Допис підготував Назарій ІВАНИЦЬКИЙ, асистент кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru