EN   UA

logo

 

 КАФЕДРА ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ, СПОРТУ  І ЗДОРОВ’Я

Завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент, Заслужений тренер України, майстер спорту України,
суддя міжнародної категорії Семенів Богдан Степанович

e-mail: kfvsiz@lvet.edu.ua

телефон № (0322)- 239- 26-63

    telegram

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1 4

16 жовтня 2024 року в межах святкування 240-річчя початку викладання ветеринарної медицини у Львові відбувся спортивно-мистецький захід для студентства «Козацькі забави». Це свято спорту відбулося за ініціативи студентського активу факультету ветеринарної медицини «Студентський деканат» та за безпосередньої підтримки виконувача обов’язків ректора Університету, професора Івана Парубчака, виконувача обов’язків декана факультету ветеринарної медицини, доцента Тараса Пундяка та завідувача кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я, доцента Богдана Семеніва.

На початку заходу усі присутні вшанували Героїв України, котрі віддали своє життя за незалежність держави хвилиною мовчання.

фото 2 8

 

фото 3 5

З вітальним словом до студентської спільноти звернувся очільник Університету, професор Іван Парубчак, який привітав усіх присутніх з нагоди відзначення 240-річчя початку викладання ветеринарної медицини у Львові. «Ми сьогодні відзначаємо і вшановуємо не лише історію Університету як важливий аспект його минулого, ми сьогодні нашими діями, нашою активною громадянською позицією відзначаємо наш Університет як активний і провідний заклад вищої освіти у своїй галузі. Історія має не лише своє минуле, в ній має бути закладено і майбутнє нашої Alma Mater. Творімо історію вже сьогодні і через 10 років спільно відзначимо знаменну дату – 250 років існування нашого Університету».

Фото 4 4

Фото 6 3

фото 7 2

Активні студенти-учасники мали змогу продемонструвати свій рівень фізичної підготовки й спробувати свої сили у боях на колоді, армрестлінгу, відтисканні штанги лежачи. Також командами учасники «Козацьких забав» взяли участь у естафеті зі стрибків у мішках та перетягуванні канату.

фото 8 2

фото 9 2

фото 10 3

фото 14

фото 15

фото 16

Під час проведення «Козацьких забав» відбулися показові виступи спортсменів-боксерів, борців на поясах та з вільної боротьби. Охочі могли ознайомитися з таким видом спорту, як стрільба з лука.

фото 11 1

фото 12 1

фото 13 1

Між показовими виступами та змаганнями драйву та енергійності усім присутнім додавали своїми своїми запальними виступами учасниці студентської команди Університету з аеробіки «Бельданс» під керівництвом Галини Лапшиної.

Фото 5 4

фото 21

В межах заходу студенти також провели невеличкий аукціон, вилучені кошти з якого підуть на потреби ЗСУ, а саме на закупівлю антидронових плащів. Здобувачі освіти наголосили, що в період повномасштабної війни нашою головною метою є всебічна підтримка сучасного козацького воїнства.

фото 18

фото 19

Фото 20

На завершення свята усіх переможців привітали виконувач обов’язків декана факультету ветеринарної медицини, доцент Тарас Пундяка та завідувач кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я, доцент Богдан Семенів і вручили пам’ятні відзнаки.

Переможці змагань:

Бої на колоді

1 місце Ірина Архитко;

2 місце Марія Грушовець;

3 місце Анастасія Шевчук.

Відтискання штанги лежачи

1 місце Артем Шипка;

2 місце Данило Шафранський;

3 місце Назар Кондратюк.

Армрестлінг (дівчата)

1 місце Анна Поворозник;

2 місце Олександра Лузум;

3 місце Валентина Дерев’янко.

Армрестлінг (хлопці)

1 місце Маркіян Єзерський;

2 місце Михайло Крайник;

3 місце Роман Крулик.

Естафета

Армрестлінг (дівчата)

1 місце команда «Нащадки»;

2 місце команда «Характерники»;

3 місце команда «Леви на БТР».

фото 22

Приємним сюрпризом для усіх учасників свята стало смачне частування свіжими варениками, які приготували студентки поки їхні товариші змагалися.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru