EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

 Фото 1 6

Що об’єднує Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького і приватне підприємство «Боровик»? Спільне бажання розвивати науку, підтримувати інновації та готувати нове покоління фахівців у галузі харчових та біотехнологій.

Невдовзі після попереднього візиту керівників підприємства до Університету, 18 вересня відбулася нова зустріч, цього разу вже на території самого підприємства. Виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак зустрівся з генеральним директором «Боровика» Мироном Турчином і провідними спеціалістами підприємства. Зустріч пройшла за участі керівників структурних підрозділів Університету, зокрема проректора з науково-педагогічної роботи Ігоря Двилюка, декана факультету харчових технологій та біотехнології Галини Коваль, завідувача кафедри технології мʼяса, мʼясних та олійно-жирових виробів Уляни Драчук, керівника відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Богдана Галуха і викладачів кафедри біотехнології та радіології Наталії Шемедюк, Христини Малишевої.

Детальніше: «Боровик» та Університет: спільні проєкти на стику науки і виробництва