EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

MyCollages 4

Невід’ємною складовою навчального процесу у підготовці здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти є проходження переддипломної практики. Студенти 4-го та 2-го (скорочена програма) курсів спеціальності 181 “Харчові технології” факультету харчових технологій та біотехнології проходили практику на провідних підприємствах Львівської області відповідно до наказу про проведення переддипломної практики № 254-4 від 09.04.2024 року.

Детальніше: Виробнича практика – перший крок до обраної професії