- Деталі
-
Опубліковано: 03 вересня 2024
-
Перегляди: 76
На факультеті харчових технологій та біотехнології здобувачі другого (магістерського) рівня, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» за ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» мали нагоду ознайомитися з каталогом навчальних дисциплін вільного вибору студентів.
Декан факультету Галина Коваль та гарант ОПП Уляна Драчук розповіли здобувачам вищої освіти про вибіркові дисципліни адже кожен здобувач вищої освіти має право персонально обрати вибіркові дисципліни з переліку вибіркових дисциплін та створити власну індивідуальну освітню траєкторію.
Детальніше: «Вибіркові дисципліни як ключ до індивідуальної освітньої траєкторії студентів спеціальності...