EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

Кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького радо повідомляє про унікальну можливість для студентів-магістрів. У межах співпраці нашого Університету з Львівською міською радою оголошено набір на стажування за програмою “Перший кар’єрний крок”.

1 1

28 травня 2024 року очільник Університету, професор Іван Парубчак і керівник Відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом, доцент кафедри технології мʼяса, мʼясних та олійно-жирових виробів Богдан Галух поспілкувалися з представниками офісу з управління персоналом Львівської міської ради та анонсували в Університеті програми стажування для студентів.

Детальніше: “Перший кар’єрний крок” ‒ програма стажування у Львівській міській раді для студентів-магістрів