EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

112 травня в рамках заходів Тижня Європи відбулася Науково-практична конференція «Європейські орієнтири публічного управління» та тематичні секційні засідання в гібридному форматі.
У секційному засіданні «Взаємовідносини України-ЄС» на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП) взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича Павло Музика і Дмитро Соломонко.

1Із вітальним словом до учасників секційного засідання звернувся завідувач кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва НУБіП України Сергій Приліпко, який відзначив, що із прийнятим у червні 2022 року рішення щодо надання Україні статусу країни-кандидата на вступ до ЄС постали важливі питання із розбудови інституційної спроможності у сфері євроінтеграції.
Hачальник управління агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації Ліна Щуревич розповіла про основні тенденції розвитку аграрного сектору області, стан посівної кампанії в 2023 році і основні питання пов’язані із кадровим резервом в галузевому управлінні.
Директор Навчально-наукового інституту управління та адміністрування Чорноморського національного університету ім. Петра Могили Володимир Ємельянов у своєму виступі наголосив на необхідності додержання п’яти основних принципів належного врядування, яких дотримуються для забезпечення верховенства права в ЄС.
Головний спеціаліст Департаменту аграрного розвитку Міністерства аграрної політики та продовольства України Юлія Вакуленко звернула увагу на важливі практичні аспекти щодо наближення національного законодавства до актів права ЄС в галузі сільського господарства.
Провідний науковий співробітник ДУ «Інститут природокористування та сталого розвитку Національної академії наук України» підкреслив необхідність впровадження послідовної стратегії інтеграції фінансової системи України в систему сталих фінансів ЄС.

1

1

01 06 06 23

02 06 06 23.jpg

В рамках секційного засідання конференції обговорювалися актуальні питання поглиблення європейської інтеграції та ефективні моделі співпраці інститутів громадянського суспільства, органів державної влади та бізнесу для забезпечення реалізації політики сталого розвитку.

Павло Музика, Дмитро Соломонко

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru