EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1
У четвер, 5 жовтня, в Національному університеті біоресурсів і природокористування України (НУБіП) відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Фінансово-кредитне та обліково-аналітичне забезпечення післявоєнного відновлення економіки України» із змішаним форматом проведення.

Участь в конференції взяли науково-педагогічні працівники факультету економіки та менеджменту університету, зокрема завідувач кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича, професор Павло Музика і Дмитро Соломонко.
Із вітальним словом до учасників конференції звернувся ректор НУБіП України, професор, академік Національної академії аграрних наук Станіслав Ніколаєнко. У своїй доповіді академік НААН, професор Станіслав Ніколаєнко наголосив на важливості освіти та науки у поствоєнному відновленні національного господарства України.
Академік НААН України, професор Валерій Жук у своїй доповіді звернув увагу на підходи щодо оцінки збитків та визначення шкоди в агропродовольчому підкомплексі у час війни.

1

Завідувач кафедри обліку і оподаткування Західноукраїнського національного університету, професор Зеновій Задорожний актуалізував питання обліку необоротних активів в умовах воєнного стану.
Професор Національної академії статистики, обліку та аудиту Володимир Шевчук наголосив на важливості інституційних засад обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку.
Викладачі університету Павло Музика і Дмитро Соломонко в рамках міжнародної конференції виступили із доповіддю на тему: «Стратегія фінансово-кредитної підтримки розвитку аграрних формувань Львівської області в умовах воєнного стану».

1

Актуальними та змістовними були також доповіді інших учасників міжнародної конференції в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Автори: Павло Музика, Дмитро Соломонко

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru