EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

16 травня 2024 року в межах Конференції “Дні студентської науки” на факультеті економіки та менеджменту Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбулося засідання Секції 4 “Забезпечення інноваційного розвитку агропродовольчого підкомплексу національної економіки”.

Учасники секції – студенти факультету економіки та менеджменту, представили тематичні доповіді щодо актуальних проблем у розвитку національного господарства.

1

1

Теми доповідей молодих науковців охоплювали широке коло питань стосовно стимулювання розвитку інноваційних екосистем, кооперації та шляхів вирішення поствоєнного відновлення галузевого підприємництва, грантінгу та фандрайзингу.

1

1

1

Цікавими та змістовними були доповіді студентів бакалаврського та магістерського рівнів здобуття вищої освіти, у яких висвітлено інноваційні напрями розвитку підприємств, де молоді дослідники проходили виробничу практику.
Модератори секції і викладачі кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича відзначили високий рівень підготовки студентських доповідей та закликали до подальших активних наукових пошуків молодих економістів із висвітленням їх на наступних конференціях.

Допис підготували Павло МУЗИКА, професор кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича, Марта КУНИЦЬКА-ІЛЯШ, доцент цієї ж кафедри, Христина ГОРКАВЛЮК, студентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru