EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

22 травня 2024 року на Львівщині науковців та практиків із різних областей України об’єднала участь у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції “Організаційно-економічні та соціальні складові розвитку підприємництва”. Участь у конференції, яка відбулася в дистанційному форматі, із тематичною доповіддю взяв завідувач кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича, професор Павло Музика.

У вступному слові до учасників конференції заступник директора Департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Людмила Гончаренко охарактеризувала основні напрями підтримки розвитку фермерських господарств та кооперативів в області.

1

Професор, академік НААН Микола Малік у своєму виступі актуалізував питання становлення та розвитку малого підприємництва в аграрному секторі національної економіки.
Професор Люблінського природничого університету Анна Новак детально охарактеризувала питання забезпечення продовольчої безпеки в Україні та Польщі й порівняла конкурентні переваги в розвитку агробізнесу в двох державах.
Член-кореспондент НААН, професор Олександр Шпикуляк у своїй доповіді звернув увагу на основні тенденції розвитку аграрних підприємств в умовах воєнного стану.

1

Професор Львівського торговельно-економічного університету Ігор Міщук відзначив перспективні інструменти підтримки розвитку суб’єктів роздрібної торгівлі.
Професор Львівського національного університету імені Івана Франка Світлана Урба окреслила сучасні напрями підтримки розвитку підприємництва в умовах воєнного стану.
Професор Херсонського державного аграрно-економічного університету Олександр Аверчев під час виступу звернув увагу на основні тенденції розвитку аграрного підприємництва в Херсонській області.
Професор Львівського національного університету природокористування Ігор Яців окреслив існуючу оцінку інституційного забезпечення розвитку бізнесу, яку проводять міжнародні організації.

1

Професор Національного університету “Львівська політехніка” Ростислав Слав’юк у своїй доповіді наголосив на важливості розвитку роздрібного Е-бізнесу в Україні.
Завідувач кафедри бізнес-економіки та підприємництва Київського національного економічного університету імені В. Гетьмана Інна Рєпіна детально розповіла про існуючі цифрові платформи навчання підприємництву.
Професор Львівського національного університету природокористування, модератор конференції Юрій Губені у своєму виступі охарактеризував професійні навички та здібності, необхідні у розвитку підприємництва.
Професор Павло Музика представив учасникам конференції доповідь на тему “Основні напрями сталого інноваційного розвитку агропродовольчого підкомплексу”, в якій детально розглянуто важливі підходи поствоєнного розвитку підприємництва на конкурентних засадах в умовах еколого-економічних трансформацій.

1

Учасники конференції в межах дискусії обговорили важливість подальшої співпраці в синергії зусиль задля результативних наукових досліджень, які стосуються актуальних питань розвитку підприємництва в Україні та Європейському Союзі.

Допис підготував Павло МУЗИКА, професор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru