EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1

У третій декаді травня 2024 року студенти наукового гуртка кафедри «Ойкос Номос» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» взяли участь у дистанційному форматі у Всеукраїнському форумі з міжнародною участю «Наука для молоді–2024». 

Активну участь у Форумі, який відбувся зa ініціативи Національного університету «Запорізька політехніка», взяли студенти факультету економіки та менеджменту Юрій Брилич, Галина Андрусищин, Наталія Андрусів та Максим Яворович.

Спікерами форуму виступили науковці та практики України, Польщі та Великобританії.

Головними темами обговорення на Форумі було присвячено питанням розвитку необхідних компетентностей для формування портфоліо молодого вченого і значенню студентських досліджень у розвитку потенціалу українських наукових шкіл. 

foto v2

Учасники Форуму розглянули основні питання написаня грантових заявок для розробки та реалізації наукових й інноваційних проєктів.

Голова Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, професор Олеся Ващук окреслила у своїй доповіді основні питання формування портфоліо молодого ученого.

Керівниця навчально-інноваційної лабораторії НТЦ Київського академічного університету Наталія Гаращенко докладно охарактеризувала можливості та виклики в інноваційній діяльності.

Заступник начальника відділу аналізу інноваційної та патентної інформації НУ «Запорізька політехніка» Ігор Шевченко виступив із доповіддю, присвяченою європейській мережі підтримки інновацій та вчених, програми інноваційних екосистем. 

foto v3

Проректор із розвитку та ділового співробітництва Університету Марії Кюрі-Склодовської Збігнєв Пастущак окреслив основні програми для підтримки студентської наукової мобільності в країнає ЄС, можливостями яких користуються студенти в Польщі. 

foto v4

Викладачка із наукової комунікації Кардіффського університету (Великобританія) Венді Седлер відзначила важливість наукових комунікацій для презентації ідей для нецільової аудиторії.

Тему «Роль студентської науки у розвитку потенціалу українських наукових шкіл» учасникам Форуму представив проректор з науково-педагогічної та навчально-виховної роботи Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» Ігор Нікітенко. 

 

Актуальні тематичні доповіді представлені на Форумі допоможуть студентам активізувати дослідницьку роботу задля подальшої успішної реалізації стартап-проєктів.

Сертифікати

 

 

Допис підготували Павло МУЗИКА, професор, Галина АНДРУСИШИН, студентка факультету економіки та менеджменту

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru