EN   UA

 

q.png

КАФЕДРА ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНОГО ІНСПЕКТУВАННЯ

 Завідувач кафедри,  доктор ветеринарних наук, професор Cімонов Маріан Романович 

 e- mail: vsi@lvet.edu.ua 

fecebookinstagram    telegramm

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Студенти IV курсу спеціальності "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" провели лабораторно-практичні заняття з дисципліни "Ветеринарно-санітарне інспектування молока і молочних продуктів" на потужностях ПрАТ "Тернопільський молокозавод", продукція якого добре відома українським споживачам під торговою маркою "Молокія". Насамперед студенти ознайомились з філософією, цінностями і місією яку перед собою ставить компанія. Значну увагу на підприємстві приділяється політиці у сфері якості та безпечності харчових продуктів, яка спрямована на розвиток виробництва високоякісної та безпечної продукції. Компанія керується принципом, що висока якість і задоволеність споживачів – постійний фактор успіху.

Також студенти дізналися про особливості застосування системи управління безпечністю, яка охоплює весь цикл виробництва молока і молочної продукції: від закупівлі молочної сировиниСтуденти до зберігання та транспортування готової продукції.
Окремий блок занять був присвячений формуванню різноманітного асортименту продукції торгової марки "Молокія". Особливі акценти зроблено на використанні натуральних складників і інгредієнтів (пектин, клітковина, концентрований лимонний сік).
Потім заняття проводились у виробничих дільницях підприємства: дільниці приймання сировини, ферментаційній, виготовлення масла, фасування масла, виготовлення та фасування сиру кисломолочного, фасування рідких продуктів, термостатній і холодильних камерах.
Перехід студентів проходив від червоної зони – зони особливої уваги (робочі приміщення, в яких ризик зараження готової продукції дуже високий), через жовту зону –зону підвищеного контролю (робочі приміщення, в яких ризик зараження готової продукції обмежений) до зеленої зони – зони загального контролю (робочі приміщення, в яких відсутній ризик зараження готової продукції).
Інформації для студентів виявилось справді багато. Однак для формування фахівців в галузі якості і безпечності продуктів харчування вона вкрай необхідна.

Від імені студентів, викладачів кафедри ветеринарно-санітарного інспектування та факультету ветеринарної гігієни екології та права і Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. Ґжицького висловлюємо щиру подяку усім працівникам за допомогу у проведенні занять і особисто – голові компанії "Молокія", пану Віталію Ковальчуку за всебічну підтримку у проведенні занять для наших студентів.


P.S. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru