Стажування та підвищення кваліфікації
- Деталі
-
Опубліковано: 01 травня 2023
-
Перегляди: 636
№ п/п |
Прізвище, ім’я, по батькові науково-педагогічних працівників кафедри |
Дата стажування |
Місце проходження стажування |
Тема стажування |
Документ, що засвідчує результат проходження стажування |
1 |
Сімонов Маріан Романович |
20.01-20.02. 2023р. |
Вроцлавський природничий університет, Польща |
Wdrażanie koncepcji „Jedno zdrowie - One health” poprzez kontrolę bezpieczeństwa w łańcuchu żywności zgodnie z wytycznymi UE |
сертифікат б/н |
2 |
31.10-11.11. 2022р. |
Національний університет біоресурсів і природокористування України, м. Київ |
Розвиток інноваційних професійних компетентностей в педагогічній діяльності |
свідоцтво СС 00493706/018021-22 |
|
3 |
Червень 2022р. |
Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти, м. Київ |
Основні тестології та розробки тестових завдань |
сертифікат б/н |
|
4 |
21.05. 2021 |
ТОВ «Наукові публікації», м. Київ |
Головні метрики сучасної науки. Scopus та Web of Science |
сертифікат АА2280/21.05.2021 |
|
5 |
22.10-26.10. 2019р. |
Кавказький міжнародний університет, м. Тбілісі, Грузія |
Improving skills in laboratory practice for agro-food specialists in Eastern Europe |
сертифікат б/н |
|
1 |
Салата Володимир Зеновійович |
16.01-16.03. 2023р. |
Тернопільська дослідна станція Інституту ветеринарної медицини НААН |
Інноваційні технологічні підходи до переробки і зберігання та визначення безпечності і якості харчових продуктів (молока і молочних, м’яса і м’ясних виробів) |
Посвідчення про підвищення кваліфікації № 1/2023 |
2 |
02.09-02.10. 2020р. |
Вроцлавський природничиий університет м. Вроцлав. Польща |
Безпечність і якість харчових продуктів |
Сертифікат |
|
1 |
Бінкевич Володимир Ярославович |
Червень 2022р. |
Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти, м. Київ |
Основні тестології та розробки тестових завдань |
Сертифікат №1 |
2 |
17.10- 25.11 2022 р. |
Білостоцький університет, Республіка Польща. |
Навчально-наукова діяльність в сучасному університеті: виклики, рішення,перспективи |
Сертифікат №45 |
|
1 |
Дашковський Олег Остапович |
16.01-16.03. 2023р. |
Тернопільська дослідна станція Інституту ветеринарної медицини НААН |
Інноваційні технологічні підходи до переробки і зберігання та визначення безпечності і якості харчових продуктів (молока і молочних, м’яса і м’ясних виробів) |
Посвідчення про підвищення кваліфікації № 2/2023 |
1 |
Акимишин Маріанна Миколаївна |
17.10 - 25.11 2022 р. |
Білостоцький університет, Республіка Польща. |
Навчально-наукова діяльність в сучасному університеті: виклики, рішення,перспективи |
Сертифікат №46 |
1 |
Сусол Наталія Ярославівна |
2022 р |
Акредитаційний орган ТОВ Bureau Veritas» |
Certificate of Successful Completion This is to certify that Nataliia Susol has successfully completed the course assessment and examination for the FSSC 22000 Certification Scheme of Food Safety Management Systems Internal Auditor Training Course (based on FSSC 22000, v.5.1) |
Сертифікат №UA/034/002780 |
2 |
2020р. |
Акредитаційний орган URS; |
Quality management systems - Requirements ISO 19011:2018 requirements for auditing management systems. |
Сертифікат ISO 9001:2015 |
|
3 |
2021 р. |
Навчальний центр Proficlub, навчальний тренінг |
Харчова безпека в школах і садочках: підготовка до державних перевірок |
Сертифікат №03660 |
|
4 |
2022 р. |
Акредитаційний орган ТОВ «Bureau Veritas» |
Certificate of Successful Completion This is to certify that Nataliia Susol has successfully completed the course assessment and examination for the Fundamentals of the ISO 9001:2015 standard |
Сертифікат № UA/004/01695 |