Перелік дисциплін
- Деталі
-
Опубліковано: 23 жовтня 2018
-
Перегляди: 2633
- Системи управління безпечністю харчових продуктів та кормів.
- Управління якістю та безпечністю продуктів харчування.
- Маркування та фальсифікація харчових продуктів.
- Лабораторна справа у гігієні харчових продуктів.
- Ветеринарно-санітарне інспектування первинної переробки тварин і продуктів забою.
- Радіологічний ветеринарно-санітарний контроль.
- Гігієна харчових продуктів і кормів.
- Ветеринарно-санітарне інспектування харчових яєць та апіпродуктів.
- Ветеринарно-санітарне інспектування дичини та мисливствознавство.
- Ветеринарно-санітарне інспектування харчових гідробіонтів.
- Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів харчування рослинного походження.
- Експертиза харчових продуктів у судочинстві України.
- Ветеринарно-санітарне інспектування молока і молочних продуктів.
- Товарознавство харчових продуктів.
- Менеджмент в сфері зберігання продовольчих товарів.
- Ветеринарні вимоги при імпортно-експортних операціях.
- Захист прав споживачів.
- Міжнародні системи сертифікації харчових продуктів.
- Нормативні вимоги ЄС до пакувальних матеріалів.