EN   UA

 

q.png

КАФЕДРА ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНОГО ІНСПЕКТУВАННЯ

 Завідувач кафедри,  доктор ветеринарних наук, професор Cімонов Маріан Романович 

 e- mail: vsi@lvet.edu.ua 

fecebookinstagram    telegramm

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Завершилася виробнича практика у студентів 6 курсу факультету громадського розвитку та здоров‘я ОП «Ветеринарна гігієна санітарія і експертиза». Студенти під звуки сирен та в перервах між волонтерськими справами вдосконалювали своі практичні навички і програмні результати навчання, які здобули впродовж шести років навчання. Саме тому виробнича практика є складовою частиною і одним із важливих етапів у підготовці їх як майбутніх лікарів ветеринарної медицини з гігієни, санітарії та експертизи.


Студент Баран Роман проходить практику в державній лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчому ринку «КП Соснівка» м. Соснівка Львівської області. Здійснює ветеринарно-санітарну експертизу і оцинку туш і внутрішніх органів яловичини і свинини, проводить діагностичні дослідження свинини на трихінельз методом трихінелоскопіі. Студентка Кліміна Олександра вдосконалює практичні знання у державній лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчому ринку «МКП Ранковий» м. Хмельницький. Проводить мікроскопічні дослідження мазків-відбитків з селезінки фарбуючи за методом Ребігера. Також займається дослідженням свинини на трихінельоз. Студентка Астахова Владислава вдосконалює майстерність і переймає досвід наших польських колег на потужності з переробки свинини у польському місті Пшецлав. Проводить ветеринарно-санітарну оцінку якості свинини, здійснює діагностичні дослідження на трихінельоз методом груповоі діагностики. Студентка Олеся Маренич у державній лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи #6 ТЦ. «Сихів» за дослідженням м‘яса свиней на наявність личинкової форми збудника трихінельозу, Кулик Альона проводить первинні посіви, фарбує за Грамом і проводить зчитування результатів з допомогою приладу «Scan” у регіональній державній лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Дякуємо усім, хто у такий складний час працює на майбутнє!


За нагоди висловлюємо слова подяки нашим польським колегам за чуйне ставлення, всебічну підтримку і допомогу нашим студентам у проведенні практичних занять!

 

Дашковський Олег Остапович, доцент кафедри

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru