EN   UA

 

q.png

КАФЕДРА ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНОГО ІНСПЕКТУВАННЯ

 Завідувач кафедри,  доктор ветеринарних наук, професор Cімонов Маріан Романович 

 e- mail: vsi@lvet.edu.ua 

fecebookinstagram    telegramm

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Ми знову завітали на "Молокію". Продовжуємо співпрацювати із стейкголдерами у сфері надання якісних освітніх послуг здобувачам вищої освіти.

Цього разу студенти IV курсу спеціальності "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" проводили лабораторне заняття за темою: "Санітарно - гігієнічний та мікробіологічний контроль молочної сировини, як обов'язкова складова комплексу заходів, що забезпечує безпечність молока і молочних продуктів".
Заняття проводилось на дільниці приймання молочної сировини та у атестованій мікробіологічній лабораторії, яка має дозвіл на роботу з мікрорганізмами III-IV груп патогенності за ДСП 9.9.5 - 035 -1999.
Студенти ознайомилися з принципами поділу лабораторії на робочі зони: "чисту" (зелену), "заразну" (червону). Особливу увагу на занятті звернули на проблему утворення біоплівок, котрі складаються з адгезованих (на поверхні обладнання) і харчових продуктів, колоній з мільярдів мікрорганізмів, що підвищує вірулентність і патогенність збудників і частоту виникнення інфекцій.

Вважаємо, що такий формат занять сприяє розумінню і засвоєнню професійних компетентностей та формує здобувачів вищої освіти як добрих фахівців.


Олег Дашковський, доцент кафедри ветеринарно-санітарного інспектування

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru