EN   UK

logo

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 

Розподіл навчальних дисциплін за викладачами

 

 

 

Спеціальність

 

 

Назва дисципліни

 

Викладачі

 

Відповідальні за курс

 

лекції

(лабораторні)

практичні

 

Скорочена програма

 

Харчові технології

Основи фізіології та гігієни харчування

Цісарик О.Й.

Скульська І.В.

Цісарик О.Й.

 

Харчові технології

Хімія та фізика молока і молочних продуктів

Цісарик О.Й.

Скульська І.В.

Цісарик О.Й.

 

Харчові технології

Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю

Білик О.Я.

Білик О.Я.

Білик О.Я.

 

Харчові технології

Технологічне обладнання

Сливка Н.Б.

Сливка Н.Б.

Сливка Н.Б.

 

Харчові технології

Контроль якості та безпеки харчових продуктів

Гачак Ю.Р.

Скульська І.В.

Гачак Ю.Р.

 

Харчові технології

Загальні технології харчових виробництв

Турчин І.М.

Турчин І.М.

Мусій Л.Я.

Турчин І.М.

 

Харчові технології

Харчові добавки

Мусій Л.Я.

Скульська І.В.

Мусій Л.Я.

 

Харчові технології

Проектування підприємств

Наговська В.О.

Наговська В.О.

Наговська В.О.

 

Харчові технології

Основи промислового будівництва

Наговська В.О.

Наговська В.О.

Наговська В.О.

 

Харчові технології

Технологія перероблення вторинних молочних ресурсів

Михайлицька О.Р.

Мусій Л.Я

Михайлицька О.Р.

 

Харчові технології

Мікробіологія галузі

Михайлицька О.Р.

Сливка І.М.

Михайлицька О.Р.

 

Харчові технології

Технології оздоровчих продуктів

Сливка Н.Б.

Білик О.Я.

Сливка Н.Б.

 

Харчові технології

Технологія молока і молоковмісних продуктів

Гачак Ю.Р.

Білик О.Я.

Гачак Ю.Р.

 

Фармація. Промислова фармація

Фармакологічні аспекти нутріціології

Сливка Н.Б.

Скульська І.В.

Сливка Н.Б.

 

 

Повна програма ОС «Бакалавр»

 

Харчові технології

Вступ до харчових технологій

Цісарик О.Й.

Цісарик О.Й.

Цісарик О.Й.

 

Харчові технології

Основи фізіології харчування

Цісарик О.Й.

Скульська І.В.

Цісарик О.Й.

 

Харчові технології

Хімія та фізика молока

Цісарик О.Й.

Скульська І.В.

Цісарик О.Й.

 

Екологія та охорона навколишнього середовища

Продукти лікувально-профілактичного призначення

Сливка Н.Б.

Білик О.Я.

Сливка Н.Б.

 

Харчові технології

Метрологія, стандартизація

Білик О.Я.

Білик О.Я.

Білик О.Я.

 

Харчові технології

Технологія оздоровчих продуктів

Сливка Н.Б.

Білик О.Я.

Сливка Н.Б..

 

Харчові технології

Технологія молока і молоковмісних продуктів

Цісарик О.Й.

Гачак Ю.Р.

Гачак Ю.Р.

Мусій Л.Я.

Цісарик О.Й.

 

Харчові технології

Мікробіологія галузі

Михайлицька О.Р.

Сливка І.М.

Михайлицька О.Р.

 

Харчові технології

Науково-дослідна робота

Михайлицька О.Р.

Михайлицька О.Р.

Михайлицька О.Р.

 

Харчові технології

Технологія галузі

Гачак Ю.Р.

Гачак Ю.Р.

Гачак Ю.Р.

 

Харчові технології

Загальні технології харчових виробництв

Турчин І.М.

Турчин І.М.

Мусій Л.Я.

Турчин І.М.

 

Харчові технології

Основи кріогенних та сушильних технологій

Мусій Л.Я.

Мусій Л.Я.

Мусій Л.Я.

 

Харчові технології

Проектування молокопереробних підприємств

Наговська В.О.

Білик О.Я.

Наговська В.О.

 

Харчові технології

Технологічне обладнання галузі

Наговська В.О.

Наговська В.О.

Наговська В.О.

 

Харчові технології

Теоретичні основи  технології харчових виробництв

Турчин І.М.

Наговська В.О

Турчин І.М.

 

Харчові технології

Харчові добавки

Мусій Л.Я.

Мусій Л.Я.

Мусій Л.Я.

 

Харчові технології

Технологія бродильних виробництв

Михайлицька О.Р.

Мусій Л.Я.

Михайлицька О.Р.

 

Харчові технології

Основи промислового будівництва

Наговська В.О.

Наговська В.О.

Наговська В.О.

 

Харчові технології

Контроль якості та безпеки харчових продуктів

Гачак Ю.Р.

Скульська І.В.

Гачак Ю.Р.

 

Харчові технології

Технології оздоровчих продуктів

Сливка Н.Б.

Білик О.Я.

Сливка Н.Б.

 

Харчові технології

Технологічні розрахунки в молочній галузі

-

Білик О.Я.

Білик О.Я.

 

Харчові технології

Технологія перероблення вторинних молочних ресурсів

Михайлицька О.Р.

Мусій І.М.

Михайлицька О.Р.

 

Біотехнологія

Устаткування біотехнологічних підприємств

Сливка Н.Б.

Білик О.Я.

Сливка Н.Б.

 

Біотехнологія

Проектування  біотехнологічних підприємств

Михайлицька О.Р.

Михайлицька О.Р.

Михайлицька О.Р.

 

Фармація

Фармакологічні аспекти нутріціології

Сливка Н.Б.

Скульська І.В.

Скульська І.В.

 

Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза

Загальні технології харчових виробництв

Турчин І.М.

Михайлицька О.Р.

Турчин І.М.

Мусій Л.Я.

Турчин І.М.

 

ОС «Магістр» (1 рік навчання)

 

Технології зберігання, консервування та переробки  молока

Інноваційні технології молочних продуктів

Турчин І.М.

Сливка Н.Б.

Сливка Н.Б.

Турчин І.М.

Турчин І.М.

 

Технології зберігання, консервування та переробки  молока

Технологія молочних продуктів функціонального призначення

Цісарик О.Й.

Мусій Л.Я.

Цісарик О.Й.

 

Технології  зберігання, консервування та переробки  молока

Інноваційні інгредієнти

Турчин І.М.

Турчин І.М.

Турчин І.М.

 

Технології  зберігання, консервування та переробки  молока

Мікробіологічні процеси та їх продукти у молокопереробних виробництвах

Цісарик О.Й.

Мусій Л.Я.

Цісарик О.Й.

 

Технології  зберігання, консервування та переробки  молока

Інноваційний інжиніринг молокопереробних підприємств

Наговська В.О.

Білик О.Я.

Наговська В.О.

 

Технології  зберігання, консервування та переробки  молока

Технологічна експертиза

Сливка І.М.

Сливка І.М.

Сливка І.М.

 

Технології  зберігання, консервування та переробки  молока

Методологія харчової науки

Михайлицька О.Р.

Михайлицька О.Р.

Михайлицька О.Р.

 

Технології  зберігання, консервування та переробки  молока

Методологія наукових досліджень

Михайлицька О.Р.

Михайлицька О.Р.

Михайлицька О.Р.

 

Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза

Продукти лікувально-профілактичного призначення

Сливка Н.Б.

Сливка Н.Б.

Білик О.Я.

Сливка Н.Б.

 

 

ОС «Магістр» (2 рік навчання)

 

Технології зберігання, консервування та переробки  молока

Управління якістю  продукції молокопереробних виробництв

Гачак Ю.Р.

Сливка І.М.

Гачак Ю.Р.

 

Технології  зберігання, консервування та переробки  молока

Сучасні досягнення харчової науки

Михайлицька О.Р.

Михайлицька О.Р.

Михайлицька О.Р.

 

Технології  зберігання, консервування та переробки  молока

Безвідходні технології

Сливка Н.Б.

Сливка Н.Б.

Сливка Н.Б.

 

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru