EN   UA

 

q.png

КАФЕДРА ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНОГО ІНСПЕКТУВАННЯ

 Завідувач кафедри,  доктор ветеринарних наук, професор Cімонов Маріан Романович 

 e- mail: vsi@lvet.edu.ua 

fecebookinstagram    telegramm

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

11-2 червня у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. Ґжицького відбулася науково-практична онлайн конференція “Безпечність та якість харчових продуктів у концепції “Єдине здоров’я”.

Відкриття конференції розпочалося зі слів привітання та побажання результативної праці учасникам конференції від ректора д. вет. н., професора, член-кор. НААН Стибеля В.В. З вітальними словами до учасників конференції звернулися члени організаційного комітету: проректор з науково-методичної роботи, доцент Двилюк І.В., декан факультету громадського розвитку та здоров’я, професор Пеленьо Р.А., завідувач кафедри ветеринарно-санітарного інспектування, професор Сімонов М.Р.
В роботі конференції взяли участь понад 150 учасників з 18 ЗВО і наукових установ. Зокрема з науковими доповідями виступили Богатко Н.М., д.вет.н., доцент Білоцерківського національного аграрного університету, Калініна О.С., к.вет.н., доцент Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. Ґжицького, Курята Н.В., заступниця директора, керівниця випробувального центру Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики і ветеринарно-санітарної експертизи (ДНДІЛДВСЕ) м. Київ та інші. При цьому більшість доповідей, представлених на конференції, підготовані студентами та аспірантами спільно з науковими керівниками.

1
На чотирьох секційних засіданнях присутні мали можливість вислухати низку наукових доповідей, які виголошувалися на конференції. Науковий рівень усіх праць був високий, про що свідчили цікаві дискусії учасників конференції.
Дякуємо усім учасникам конференції за представлені матеріали, цікаві різнопланові доповіді, за плідну працю. Організатори і учасники онлайн –конференції мають надію, що наступні науково – практичні конференції будуть відбуватися в узвичаєному оф-лайн форматі за мирного неба.

1

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru