Новий навчальний посібник для дистанційного навчання студентів на кафедрі технології молока і молочних продуктів
- Деталі
-
Опубліковано: 12 жовтня 2020
-
Перегляди: 1234
Сучасна епідеміологічна ситуація в Україні вимагає певних змін та модифікацій в організації навчального процесу в університетах. Нові форми подачі матеріалу, сприйняття його студентами – все це вкрай необхідне для підготовки висококваліфікованих фахівців. Саме до цих реалій повинні швидко адаптовуватись та переорієнтовуватись викладачі та студенти.
Застосування нових технологій, прикладне викладання дисциплін для студентів , вміле поєднання теорії і практики виробництва в умовах пандемії потребує методичного забезпечення. Для цієї мети на факультеті харчових технологій видано навчальний посібник для контролю та самоконтролю знань для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» з дисципліни «Технологія молочних і молоковмісних продуктів».
У його підготовці та виданні взяли участь завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів професор, д.с.г.наук Цісарик О.Й., професор університету Гачак Ю.Р., доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Михайлицька О.Р.
Навчальний посібник з дисципліни «Технологія молочних і молоковмісних продуктів» містить контрольні та тестові питання з технології молочних продуктів: питного молока, вершків, кисломолочних продуктів, морозива, перелік індивідуальних завдань, а також завдання з технохімічного контролю виробництва продуктів. Виконання завдань сприятимуть кращому засвоєнню матеріалу студентами в умовах дистанційної форми навчання студентів.
Детальніше ознайомитись із новим навчальним посібником «Технологія молочних і молоковмісних продуктів» можна у методичному кабінеті університету, бібліотеці та на кафедрі технології молока і молочних продуктів Університету.