Співробітники кафедри молока і молочних продуктів - активні учасники форуму фермерів
- Деталі
-
Опубліковано: 22 червня 2022
-
Перегляди: 493
Українська держава веде важку і безжальну війну з російським агресором за своє існування. Війна ведеться на багатьох фронтах: військовому, політичному та ідеологічному напрямках. Вкрай важливу роль у стабілізації внутріполітичного стану у державі відіграє аграрний сектор . Саме він забезпечує наше військо провізією , саме його так бояться окупанти, саме нашу продукцію та збіжжя російські посіпаки нахабно та підло викрадають з тимчасово окупованих територій.
Український фермерський рух завжди відзначався своєю активною професійною та громадською діяльністю. Традиційно фе́рмери ,які ведуть своє господарство сім'єю або з використанням найманої робочої сили, здійснюють виробництво, переробку і реалізацію сільськогосподарської продукції , чим вносять свій неоціненний вклад у перемогу над ворогом. Однак і вони відчувають потребу у сприянні держави, наданні різнопланової допомоги , методичних порад та підказок.
Проведення різноманітних форумів, круглих столів, методичних семінарів є вагомою їм допомогою. Саме такий круглий стіл відбувся на базі Львівського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування під назвою « Адаптація аграрного бізнесу в умовах воєнного стану» .
Приємно , що у його роботі взяли активну участь співробітники нашого університету. Кафедру технології молока і молочних продуктів представляли професор університету Гачак Ю.Р. та старший лаборант кафедри Чайка Н.В. Робота семінару справила приємне враження: було багато учасників , чітка організація сприяла та налаштовувала на конструктивний лад. За це учасники форуму дякували організаторам, в тому числі заступнику директора коледжу , випускниці факультету харчових технологій ( спеціальність: «Технологія молока і молочних продуктів) Мотуз Наталії Василівні , приємною зустріччю для якої була зустріч як з колишніми викладачами, так і однокурсником- Лучкою Іваном, завідувачем лабораторії Науково дослідного інституту біології тварин- також нашим випускником( «Технологія молока і молочних продуктів» ).
Висловлюємо подяку адміністрації нашого університету за забезпечення транспотром та всім необхідним.
Професор Університету Ю.Р. Гачак