EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 1

10 лютого у рамках угоди про співпрацю між Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького та МК «Галичина» здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології факультету харчових технологій та біотехнології прослухали гостьову лекцію на тему «Основні принципи управління якістю молокопереробних виробництв. Якість продукції». Гостьову лекцію прочитав начальник відділу системи менеджменту та безпеки харчових продуктів МК «Галичина» Стецьков Сергій Миколайович.

Під час лекції Сергій Стецьков звернув увагу здобувачів вищої освіти на особливості світових трендів та традицій молочного виробництва Галичини, критерії екологічного пакування продукції та запуск лінійки карпатських кисломолочних продуктів.

Лекція, яка відбулася, викликала великий інтерес у майбутніх здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології. Студенти поставили багато запитань, на які отримали відповіді.

3 1

2 1

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru