EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

3-7 квітня 2023 року на базі Національного університету харчових технологій (м. Київ) відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р. На підсумковій науково-практичній конференції виступило 24 студенти з 11 вищих навчальних закладів.

1

2

 

На підставі рецензій та оцінки наукових доповідей учасників науково-практичної конференції галузева конкурсна комісія вирішила визнати переможцями Конкурсу та нагородити дипломом III ступеня студентку 4 курсу спеціальності 181 Харчові технології Гординську Юлію (науковий керівник, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Басараб Ірина Михайлівна) та студентку 3 курсу спеціальності 181 Харчові технології Колодрубець Вікторію (науковий керівник, доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Мусій Любов Ярославівна).

3

4

10 2

11

Мусій Любов

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru