Перемога у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р.
- Деталі
-
Опубліковано: 20 квітня 2023
-
Перегляди: 483
3-7 квітня 2023 року на базі Національного університету харчових технологій (м. Київ) відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р. На підсумковій науково-практичній конференції виступило 24 студенти з 11 вищих навчальних закладів.
На підставі рецензій та оцінки наукових доповідей учасників науково-практичної конференції галузева конкурсна комісія вирішила визнати переможцями Конкурсу та нагородити дипломом III ступеня студентку 4 курсу спеціальності 181 Харчові технології Гординську Юлію (науковий керівник, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Басараб Ірина Михайлівна) та студентку 3 курсу спеціальності 181 Харчові технології Колодрубець Вікторію (науковий керівник, доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Мусій Любов Ярославівна).
Мусій Любов