Профорієнтація – складова освітнього процесу!
- Деталі
-
Опубліковано: 26 квітня 2023
-
Перегляди: 382
У Ліцеї «Гроно» ЛМР в рамках проєкту «Світ професії» доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Ольга Михайлицька під час виховної години провела профорієнтаційну роботу серед учнів 7 та 10-го класів.
Школярі переглянули відеоролики про університет, ознайомились з його історією та структурою. Також дізналися про освітні програми, за якими відбувається підготовка здобувачів вищої освіти в університеті. Із захопленням учні розглядали дослідні зразки, проводили дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників якості харчових продуктів.
Із позитивними емоціями та новими знаннями учні повернулися задоволені з Ліцею.
Ольга Михайлицька