EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1
Морозиво… Саме цей молочний продукт залишив у наших спогадах стільки приємних вражень про дитинство, навіює приємні мрії про мирні літні дні, яких було так мало цього року…
І саме технологію морозива згідно з навчальним планом зараз вивчають здобувачі вищої освти  3-го курсу спеціальності Харчові технології факультету харчових технологій та біотехнології.
В умовах кафедри технології молока і молочних продуктів студенти грунтовно вивчають технологію різних видів морозива, проводять технологічні розрахунки для його виготовлення та лабораторні дослідження окремих зразків.

фото 2

фото 3
Важливим кроком для студентів у вивченні морозива була дегустація 12 видів морозива. Студенти з великим інтузіазмом проводили технологічну оцінку морозива пломбір та крем-брюле; сорбету з фруктами та морозива « Корівка»; пломбіру «Потрійний шоколад» та «Солона карамель»; пломбіру «Сендвіч» та усім відомого «Ескімо».
Усі свої зауваження та пропозиції майбутні технологи викладуть у результатах лабораторної роботи, а приємні враження від дегустації численних смаколиків вони вже отримали.

фото 4
Було насправді смачно !

Юрій Гачак, професор університету , доцент кафедри технології молока і молочних продуктів

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru