EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

f1
18 травня 2023 року, у Всесвітній день вишиванки, на базі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася Урочиста академія з нагоди відкриття Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 140-річчю географії у Львівському університеті «Географічна освіта і наука: виклики і поступ. Відомо, що саме Іван Франко був першим, хто поєднав вишиванку з буденним одягом. Дрес-код на цій конференції – вишиванка.

f4


Захід відбувся за участі представників влади, гостей із провідних закладів вищої освіти України та Європи, а також студентів, працівників та випускників університету. Конференція триватиме уподовж трьох днів.

f6

Науковиці нашого університету з факультету харчових технологій та біотехнології – доцентки кафедри технології молока і молочних продуктів Володимира Наговська, Ольга Михайлицька, Наталія Сливка та Оксана Білик взяли участь у роботі секції «Готельно-ресторанна справа і харчові технології».
Під час роботи цієї секції викладачі та здобувачі вищої освіти обговорили нагальні питання, проблеми та виклики, що стоять перед фахівцями готельно-ресторанного бізнесу та харчової промисловості у складних сучасних умовах.

f5

 

Ольга Михайлицька

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru