Вітаємо Здобувачів Вищої Освіти Спеціальності 181 Харчові Технології
- Деталі
-
Опубліковано: 20 червня 2023
-
Перегляди: 528
15 червня 2023 року відбувся публічний захист кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти ОС «Бакалавр» спеціальності 181 Харчові технології. Здобувачі продемонструвати свої знання та вміння, які отримали протягом навчання. Екзаменаційна комісія заслухала роботи здобувачів, рецензентів та дійшла висновку, що кваліфікаційні роботи здобувачів виконані на високому науковому та методичному рівні.
Також під час захисту кваліфікаційної роботи студент Гуменецький Марко презентував книгу своєї прабабусі Ольги Франко (невістка Івана Франка) – I-ша Українська загально-практична кухня.
Від імені всіх науково-педагогічних працівників випускової кафедри технології молока і молочних продуктів щиро бажаємо нашим бакалаврам подальших перемог в особистій професійній діяльності!