Набуваємо практичного досвіду: виїзне заняття в ТзОВ «Молокозавод «Самбірський»
- Деталі
-
Опубліковано: 11 жовтня 2023
-
Перегляди: 508
10 жовтня 2023 року відповідно до освітньої програми підготовки здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології з дисциплін «Технологія молочних і молоковмісних продуктів», «Інноваційні технології в молокопереробній галузі» та «Інжиніринг підприємств молокопереробної галузі», науково-педагогічні працівники кафедри технології молока і молочних продуктів Володимира Наговська, Ольга Михайлицька, Оксана Білик та Любов Мусій, провели виїзне заняття в умовах виробництва ТзОВ «Молокозавод «Самбірський».
Асортимент продукції, яку тут виготовляють – це близько 15 видів твердих сирів, масло, вершки, а також казеїн. Для цього нещодавно створили новий цех із необхідним сучасним технологічним обладнанням. На підприємство надходить сировина від фермерських та індивідуальних господарств. Готові молочні продукти молокозавод реалізує через торгові мережі усієї України. Також підприємство співпрацює з окремими підприємцями. Стабільним є попит на продукцію і за кордоном.
І не приховуємо, що кульмінацією нашого візиту на молокозавод, була дегустація надзвичайно корисної, смачної та здорової продукції – твердого сиру.
Від щирого серця всі учасники заняття висловлюють глибоку вдячність справжнім професіоналам своєї справи, працівникам ТзОВ «Молокозавод «Самбірський» за можливість перейняти атмосферу переробної промисловості, ознайомитись з інноваційними технологіями, сучасними напрямками розвитку харчової промисловості, цікавий досвід та необхідні нові знання в молокопереробній галузі. Висловлюємо щирі слова подяки Світлані Волощук та Наталії Курник за змістовну екскурсію й за надану можливість співпраці!
Бажаємо керівництву та працівникам підприємства міцного здоров’я та нових звершень, а підприємству – лідируючих позицій на ринку та процвітання!