Cтуденти-технологи у «першій приватній броварні»
- Деталі
-
Опубліковано: 20 жовтня 2023
-
Перегляди: 243
19 жовтня здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 3 та 1 СП курсів спеціальності 181 Харчові технології разом із доцентами кафедри технології молока і молочних продуктів Любов Мусій, Оксаною Білик, ст. викладачем Інною Скульською та доцентом кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Іриною Сімоновою відвідали ТЗОВ «ПЕРША ПРИВАТНА БРОВАРНЯ». Екскурсію було проведено у рамках вивчення дисципліни «Технології харчових виробництв» з метою вивчення теми «Технологія пива».
Студенти поринули у захоплюючу подорож броварнею, ознайомилися з класичною технологією приготування пивного сусла і пива за допомогою найсучаснішого обладнання, також почули цікаві факти з історії створення броварні. Ознайомились із сортами пива, які виробляє броварня та продегустували їх.
Висловлюємо щирі слова подяки інженеру-технологу Любомиру Ілларіонову за змістовну екскурсію й за надану можливість співпраці!